Elérhetőségek

További blogjaim:

Kettő fanfiction található rajta, egy befejezett és egy most íródó. Fülszövegek:

Újra kell kezdenem az életemet!
"Rina élete hamar megváltozik egy buli után, amire nem engedték el. Hamar rá kell ébrednie, hogy nem is volt olyan rossz dolog, hogy nem volt otthon azon az éjszaka. Ugyanis azon az ominózus estén, valaki felgyújtja az alvó családot, akik mind szörnyet hallnak. Rina, mikor másnap hazaér, csak a tűzoltókkal,rendőrökkel és mentősökkel találja szembe magát. A lány Nina nénjéhez kerül.
Hogy birkózik meg a gyásszal? Valaha ki tud lépni a szürke felhője alól? És milyen lesz az új élete nénikéjénél? És vajon a rossz fiúval mi lesz?"

Kábító szerelem
"A Sweet Amoris gimibe új lány érkezik, érdekes helyzettel. Rögtön össze is balhézik a suli rossz fiújával. Mi lesz akkor, ha egy szókimondó lassan már érzéketlen lány összeveszik egy rossz fiúval, aki úgy használja a lányokat, mint más a lábtörlőt? Semmi jó. A 16 éves Roletta rájön, hogy a félelem olykor nagyobb, mint a veszély és talán amitől tartasz az hozza meg azt a boldogságot, amire vágysz. De ehhez az út nagyon hosszú, sok sírással, nevetéssel és még több vitával vegyítve. Az út, amin rengetegen végig megyünk. Az út, amit sokszor végig szenvedünk. Az út, amit úgy nevezünk: Gimnázium"

Itt egy fanfiction van, de készülőben van a második évad.

1. Kötet - Új világom
" - Az élet unalmas - írta blogjába Sam, a fiatal 16 éves lány." Sam mindig is unalmasnak találta az életét, pedig mindent megkapott. Népszerű volt az iskolában, szülei büszkék voltak rá, barátnője a szomszédja és még sorolhatnám. De a lányt ezek a dolgok nem érdekelték. Mindig arról álmodozott, hogy egy idegen világba csöppen, ahol vannak manók, tündérek, boszorkányok és minden a varázslatról szól. Blogjába is sok ilyesfajta novellát firkantott, ám mikor álma beteljesül kétségbe esve kapkodja a fejét mindenfelé.
Vajon mi ez a világ? Kik ezek a lények? Keresd Sammel a választ kérdéseire és ismerd meg Eldarya lakóit!"


Instagram: @noproblem150
Tumblr: https://atureshataran.tumblr.com/
Email: egyegyszerulany01@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok