2018. november 4., vasárnap

12 napos blogger kihívás - 5.nap

Sziasztok!
Ma 5 olyan dolgot mutatok be nektek, ami mostanában a kedvenceimmé váltak. De nem tárgyakra korlátozva, hanem igyekszem különféle dolgokat összegyűjteni.
1, AWS
Örök kedvenc banda. Nincs mit mondani, oda meg vissza vagyok értük, ha esetleg nem ismeritek, tessék youtubera felmenni, és meghallgatni, szeretni, terjeszteni az igét. :D
Ez az az ing...
Önpromó: Instagram - noproblem150

2, Piros, szürke, fekete kockás ing
Ha van ruha szerelem, ez az. Nagyon régóta vágyok már egy ilyen ingre, és így, hogy nem régiben sikerült beszereznem (vagyis, anya megvette nekem, köszi Mutti) azóta amikor csak tudom, felveszem.

3, Jane Eyre/A loowodi árva
Örök kedvenc könyv. Igaz, régen íródott, de mindig megsirat és átértékelteti velem a gondjaimat. Merem ajánlani annak, aki szeret kicsit elgondolkodni a könyveken.

4, Fordított fonás (vagy mi a neve?!)
Tudjátok, az a két oldalas fonás, ami tavaly nyáron nagyon nagy divat volt, én viszont mostanában kezdtem el így hordani a hajam, és oda meg vissza vagyok érte. Nem, nem érdekel, hogy divat e, hogy jól áll e, látványos frizura, amitől nem lóg a szemembe az amúgy is hosszú hajam.

5, Reggeli séta
Oké, el tudnék képzelni jobb időtöltést is, minthogy hajnal 6:40-kor a sötét utcákat járva igyekszek beérni abba a rakat szarba az iskolába, de jobban indul a napom úgy, hogy gyalog, nyugisan, magamban elküldeni a picsába azt, aki kitalálta, hogy fél 8-ra legyek bent  a suliba...Akarom mondani, hálát adok magamban ezért az újabb csodálatos napért.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok