2018. november 1., csütörtök

12 napos blogger kihívás - 2.nap

Sziasztok!
A mai bejegyzésben folytatom a 12 napos blogger kihívást, és a mai feladatom az, hogy három ciki/vicces sztorit meséljek el az életemből. Nos, mivel nálam bénább ember kevés van a földön, így van egy pár ilyen ciki/kínos sztorim.

Három legcikisebb/legviccesebb sztori

1, "Na, majd én!"

Történt egy irodalom órán, hogy a tanárnő a projektort akarta használni, de a gépen nem tudta beindítani a prezentációt, így szólt, hogy valaki segítsen. Nos, én azon az órán a második padsorban ültem, és nálunk a táskákat az asztalok mellé kellett tenni, végtére is a "kis folyosókra" a padsorok között. Hangosan felkiáltottam, hogy "na, majd én!" és elindultam ki a táblához, amikor az egyik táskába megbotlottam és akkorát estem, hogy a tanárnő lába előtt feküdtem. Szó szerint.
Innentől szálló igévé vált az osztályban a "na, majd én!" mondat.


2, Ismerős srác

Meg van az az érzés, mikor a Pennyben a kenyereket keresed és meglátod A SRÁCOT? Nos, tavaly már rossz volt a szemem, de akkor még nem volt szemüvegem, így egyáltalán nem tudtam 10 méteres távolságban felismerni az embereket. Szóval meglátom A SRÁCOT, és miközben keresem a kenyeret kémek megszégyenítő módon lopakodok utána. Már csak 3 méter volt köztünk, amikor is kezdtem túl ismerősnek látni a fiút, mire megfordult, és Rowenában tudatosult a dolog, hogy bizony az az exe. Gyorsan hátrafordultam és le akartam lépni, de sikeresen nekimentem egy idős néninek.

/Igen, megtaláltam a kenyeret, és meg is vettem :D/

3, Alföldi luxustaxi

Egy szép májusi napon két barátnőmmel kitaláltuk, hogy bemegyünk a központba. Ugye, én az Alföldön élek, azon belül is Kecskeméten, és a pesti barátaim mindig azzal szívják a vérem, hogy falusi vagyok. :D Már indulnánk hazafele, amikor a játszótéren megláttunk egy talicskát. Három idiótának rögtön jött az ötlet, gyorsan beleszálltam, barátnőm meg elkezdett tolni, miközben a másik leányzó fotózott minket. Barátnőm leengedte a talicskát, mire én hátraestem a telefon pedig a kezembe volt, így annak a széle betört. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok