2018. október 31., szerda

12 napos blogger kihívás - 1.nap

Sziasztok!
Fel szeretném egy kicsit pörgetni a blogot tartalmilag, így nekivágok most a 12 napos blogger kihívásnak. Nagyon remélem, hogy sikerülni fog!

Miért blogolsz? + 5 random tény magadról

Lassan egy fél évtizede blogolok, noha az első blogjaim nagyon gagyik és értékelhetetlenek voltak. (Mintha ez a blogod nem lenne gagyi és értékelhetetlen, Rowena) Imádok beszélni, viszont vannak olyan dolgok, amikről senkivel se tudok elbeszélgetni. Ezeket szoktam a blogra kiírni, hisz nem egyszer látom, hogy páran hasonlóan gondolkodnak dolgokról, mint én.

Élénk fantáziámnak köszönhetően a történetek írása se áll tőlem távol, noha azokat mostanában már nem írom meg blogokba, csak a wordbe magamnak. Nagyon nagy álmom lenne az, ha tevékenykedhetnék az újságírásban, esetleg a könyvírásban, de sajnos erre nagyon kevés esély van.

Tények:

1, Nem eszek gyümölcsöt és zöldséget. *aki olvassa az most kisebb sokkot kapott* Bár, nem azért nem eszek, mert nem akarok enni, vagy nem szeretném őket, egyszerűen a szervezetemben nincs meg az az enzim, ami ezt feldolgozná. Egyszer ettem barackot, még nagyon kicsi koromba, és tekintve, hogy gyomorrontásom lett, elvittek a háziorvosomhoz és ő mondta ezt. (Nagybátyám se eszik semmi növényi eredetűt, még sincs semmilyen egészségügyi problémája, ahogy nekem se.)

Ettől függetlenül, ti egyetek, mert hasznos vitaminokat tartalmaznak! ;)

2, Imádom a bűnügyi sorozatokat. Komolyan mondom, van, hogy egész nap csak ilyen sorozatokat nézek, de azokat a horrorfilmeket nem tudom megnézni, amiben egy ember a fő gonosz, mert csak elborzadok azon, hogy milyen emberek élnek a földön.

3, Festett vörös a hajam. Erről majd szeretnék egy hosszabb bejegyzést írni, hogy mennyire roncsolja a festék a hajam, stb., de azért nem írtam még róla, mert akartam várni egy fél évet, hogy jobb adatokkal tudjak szolgálni. /persze, csak ha érdekel titeket/

4, Szeretek tumblrözni. Ezt szerintem nem kell túl magyaráznom.

5, Sose voltak ilyen nagy "öri barijaim". Van most egy barátnőm, aki közelít ehhez, de vele is kezd megszakadni a kapcsolat, szóval én vagyok a magányos farkas.

2 megjegyzés:

 1. Szia! :)

  Mióta abbahagytam a blogolást, nem igazán szóltam hozzá blogokhoz, de örülök, hogy elkezdted ezt a kihívást.

  Hogy sikerül összeegyeztetned azt, hogy imádsz beszélni, de mégsem vagy nagy társasági ember? A horrort ijesztőbbnek találod a Tumblrnél? :D

  Várom a következő 11 napot!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! :)
   Úr Isten, de meglepett a kommented :D Nagyon imádtam/imádom a blogod.

   Igazából attól, mert nincsenek nagy barátaim, ha valaki odajön hozzám szívesen elbeszélgetek vele, noha én sose tudnék magamtól odamenni senkihez se. :D

   A tumblrnek is van egy másik oldala, ami nem a "belehalok a hiányodba" idézetes posztokat takarja, noha már egyre kevesebb az ilyen. A horror, amiben meg egy ember a fő gonosz, ott azért ijedek meg, mert az hamarabb megtörténik, hogy elrabolnak és megkínoznak, mint az, hogy egy démon megszáll.

   Bár, ki tudja? :D

   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok