2017. április 17., hétfő

Dolgok, amik kerüljenek!

Sziasztok!
A mai bejegyzésben 10+1 olyan dolgot sorolok fel nektek, amivel ki lehet kergetni a világból. Szóval, ha valaki utál engem akkor ezek hasznos tippek lehetnek neki, hogy kiakasszon.
Várom kommentbe, hogy ti milyen dolgoktól akadtok ki teljesen!


1, Bandás póló
Az a nagyszerű érzés, mikor mész az utcán és látsz egy embert, aki az egy kedvenc bandád pólójában feszít. Lelkesen odamész hozzá, ráköszönsz, majd megkérdezed, hogy szereti e a bandát, mióta hallgatja őket, ő  meg:
"Ja csak tetszett a logó azért vettem fel." 

És tovább sétál. Én meg ott állok, lefagyva, majd mikor visszajön az élet a testembe nem tudom eldönteni, hogy pofán rúgjam vagy ne, illetve, hogy nevessek vagy sírjak.2, Komment/pipa határ
Minden blogger tudja, hogy milyen jó érzés, mikor kap egy kommentet, vagy egy új feliratkozót. Engem viszont momentán teljesen kiakaszt, mikor olvasok egy blogot, és ilyet látok:
"20 komment után folytatás"
És ekkor bezárom az oldalt, kikapcsolom a gépet, és kimegyek mondván:
"Mára sok volt a net."

3, Biciklisek
Semmi bajom a biciklivel, én is imádok vele menni, de nem hiszem el, hogy vannak emberek akik annyit se tudnak mondani, hogy:
"Vidd arrébb a segged!"
Könyörögve kérlek mindenkit, aki használja eme remek eszközt, hogyha egy gyalogostól nem fértek el, ne akrobatákat is megszégyenítő módon húzzatok el mellette, hanem szóljatok neki. Hidd el, nem fog haragudni!4, Zene
Mindenkinek más a stílusa, van aki a popot, van aki a kpopot, van aki rockot, van aki a rappet szereti. Ezzel semmi baj, hisz úgy szép a világ, hogy mindenki más. De, ha te a rappet szereted, ne szóld már le a rockereket, mert az acélbetétes bakancsukkal lerúgnak. Ne vegyétek komolyan.
És ugyanez fordítva is igaz, bármely zenei ágra.
Hallgasd a kedvenc zenéid, de ne szóld le a másik ízlését se! 5, "A nagy szerelem"
Imádok az osztálytársaimmal lenni nagyrészt, de van amikor azt kell mondanom, hogy:
"Gyerekek ez nem az én asztalom, elmegyek, majd szóljatok, ha más a téma."
Ez általában akkor szokott lenni, mikor arról folyik a szó, hogy Pistike és Marcsika mennyire szeretik egymást, aztán két nap múlva meg már legszívesebben a világ végére költöztetnék a másikat.
Lehet, hogy csak én vagyok ennyire antiszoc?

Amikor rájössz, hogy mindenki szerelmes, neked meg nincs ihleted
az új bejegyzéshez.


6, Busz
Szerencsére mostanában nem kell ezt a csodát használatba vennem, de pár éven belül újra mindennapjaim részét fogják képzeni, addig is élvezem a nélküle töltött perceket. Alapból rosszul vagyok a buszon, de az ott lévő emberek még jobbak.
Én nem értem, hogy a 69 éves Juli néninek mi a francért kell pont a reggel hetes busszal elmennie a piacra. Miért? De még csak, ha felszállna a kis banyatankjával, azt mondom oké. De nem! Ő márpedig biztos, hogy a te helyedre fog pályázni, mert mert mert MÉ NE?! Még oké, reggel nincs sok hely a buszon, de amikor mögöttem ott van ötszáz hely, akkor azért elgurul a gyógyszerem.7, Családi összejövetelek
Vannak olyan családi összeruccanások, amik tényleg jól sikerülnek, de ez ha évente egyszer előfordul nálunk. Mindenki kapkod, de próbál figyelni a másikra, te meg ott állsz, hogy:
"Gyerekek, miben segítsek?"
Erre jön a remek válasz:
"Nem kell segítség, ülj csak le!"
Aztán itt még vannak azok a kérdések amiket mindenki minimum nyolcezerszer hallott, de meghallgatja még egyszer és válaszol rá még egyszer, mert úgy illik.
"Mi van a fiúkkal?"
Erre két lehetséges út van. Vagy azt mondod, hogy:
"Semmi, hülyék."
És meghallgatod azt a kiselőadást, hogy:
"A te korodban én is így gondoltam, de aztán a Pistike megdobogtatta a szívemet."
Vagy azt mondod:
"Van egy fiú aki tetszik."
És akkor jön a kérdések hada:
"Ki az? Hány éves? Honnan ismered? Miért ismered? Hány barátnője volt?"

8, Tesi óra
NE KÖVEZZ MEG! Én tudom, hogy fontos, mert különben még annyit se mozognék, de én egyszerűen utálom. Kezdjük ott, hogy a tanárral se vagyok jóba, nem hogy a tantárgyával. Átöltözöl, rohangálsz, leizzadsz, olyan fejed lesz, mint egy ogrenek, aztán visszaveszed az utcai ruhát és beülsz büdösen és fáradtan a kövi órádra, ahol figyelned kéne.9, Órákig evés
Tekintve, hogy én úgy eszek, hogy essünk túl rajta, és egy nagy ebédet is képes vagy negyed óra alatt elpusztítani, addig vannak akik órákig nyammognak egy vajaskenyeren is. Én meg ott ülök, hogy:
"Mennyi idő ennek míg végez?"

Ez nagyon morbid, de nem találtam másik képet.


10, Merül a telefon/laptop
Amikor nagyon nekifekszel, hogy te most végig fogod nézni azt a filmet, amiket hetek óta akarsz, erre az utolsó negyed órában lemerül az eszköz amin nézed, te meg nem tudod, hogy hol tartottál és újra kell nézned az egészet.

+1, Mikor nem értik a viccet
Ezt nem is magyarázom inkább.

2 megjegyzés:

 1. Nem is tudtam, hogy van ilyen blogod:) De mindenkepp lesz egy uj olvasod✋
  Leginkabb a tesiben ertek egyet✌
  Mindenki ott izel, hogy milyen jo tantargy, en meg "tavozz mellolem te satan"😂

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, a tesivel én is így vagyok, hogy bármit csak azt ne. (Meg föcit, meg fizikát, meg bioszt :D )
   Örülök :)
   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok