2018. november 5., hétfő

12 napos blogger kihívás - 6.nap

Sziasztok!
A mai bejegyzésben olyan dolgokról fogok nektek papolni, amik engem személy szerint idegesítenek, és kifutnék tőlük a világból.


Hopp, várjunk csak, ki is utál annyi dolgot ezen a csodás Föld nevű bolygón, hogy már két bejegyzést szentelt azoknak a dolgoknak, amiket ki nem állhat? *mutogat magára* Hát, persze, hogy én, de ne aggódjatok, vagyok annyira utálatos, hogy bőven van még, amit ki nem állhatok.

Előző bejegyzésekért : Katt 1
                                     Katt 2

1, "Menő zenék"
Én annyira, de annyira, próbálom értékelni a mai menőnek titulált zenéket, (értékelni mi? katt erre a bejegyzésre) de nem megy. "Nem veszem fel, én nem nem nem" És ilyenkor csak reménykedni tudok, hogy ez valami paródia akar lenni, de nem az...Nem az.

2, "Légy nőiesebb!"
Amikor egy átmulatott éjszaka után kócosan, félig elkent sminkben, és a tegnapi ruhádban kimész valami fájdalomcsillapító reményében, és aput csak annyit mondd, hogy nézhetnél ki nőiesebben. Vagy, amikor már majdnem összepisiled magad, mert a suliban nincs hely a mosdóban, és vécépapír még úgysincs, ezért rohansz haza, és kirántod a vécéajtót, majd nyitott vécéajtónál nekiállsz dolgod intézni, mert abban a helyzetben nem az az első, hogy becsukd azt a hülye ajtót.

3, "A kor csak egy szám"
Isten irgalmazz! Hiába erősítem azon emberek elfogadó táborát, akik (még ha kicsit húzom is a számat) örül, hogy két ember egymásra talál a cirka 20 év korkülönbségnél, DE! DE! Kérem szépen, lehet, hogy a kor csak egy szám, de amögött a számok mögött évek állnak. Bármivel indokolhatod azt, hogy egy idősebb barátod/barátnőd van, ne azzal, hogy a kor csak egy szám.

4, Aprópénz
A pénz érték, és meg kell becsülni, de szerintem nem vagyok azzal egyedül, hogy mikor beugrom a kisboltba egy csokiért, és ott vagyok a kasszánál, mögöttem pedig emberek sokasága várja, hogy fizethessen, én meg ott szórakozok, hogy előkeressek annyi tízforintost, amennyibe kerül az a csoki...Na, ki nem állhatom.

5, A személyim
Pusztán csak azért, mert még nem vagyok tizennyolc, és borzalmas rajta a fotó rólam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok