2018. június 16., szombat

Diák típusok a nyári szünet előtti időben

Sziasztok!
A mai bejegyzésben a nyárra hangolódván arra gondoltam, hogy mi lenne, ha visszahoznám egy régi bejegyzéssorozatom, és bemutatnék pár diák típust a nyári szünet előtti pár hétről. Ki hogy várja a nyarat, mik a terveik, stb?
Kommentbe írjátok meg, hogy ti mit csináltok a vakáción! :)


1, Bukott
Akiért a tanárok még az utolsó órákon is küzdenek, hogy meglegyen az a kettes, és már szinte ők mondják a válaszokat, de a diákot egyáltalán nem érdekli, ha megbukik, és szívesen hangoztatja is, hogy mire találták fel a pótvizsgát, ha nem erre?

2, Aki már be se jár
Ez az a diák, aki egész évben nem hiányzott /vagy ha hiányzott is, akkor is keveset/, ezért az utolsó pár hetet végig lógja orvosi/szülői vagy esetleg igazolatlan hiányzásokkal. De ez már senkit nem érdekel, hiszen le lettek zárva a tanulók.

3, Stréber
Aki még az utolsó hetekben is képes könyörögni a tanárnak házi dolgozatért, hogy javítsa az amúgy szín ötös átlagát. Aki már májusba nekiáll a jövő évi kötelezőnek, sőt még talán az utána következő év könyvlistáját is elkéri.

4, Bulizós
Aki júniustól kezdve minden nap bulizik és csak aludni jár be. Neki a tervei között éppen az szerepel, hogy éppen milyen fesztiválra jusson el, és a legnagyobb baja, hogy ezeket a pénzeket hogyan könyörögje ki a szüleitől.

5, Dolgozó
Akinek az egész nyár csak a melóról fog szólni, mert éppen gyűjt valamire. 

6, A blogger
Aki már annyira un bemenni az iskola épületébe, hogy inkább nekiáll szünetben megírni egy új történetet, bejegyzést, verset, hieroglifákat csak azért, hogy lekösse magát valamivel. (Nem magamra gondoltam, áhh, dehogy)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok