2018. március 9., péntek

Kérdések, amik... #1 - "Rocker"

Sziasztok!
A mai bejegyzésben 5 olyan kérdést mutatok be, amiket ne tegyél fel egy rockernek, mert agybajt kap. Bár nem vagyok rocker, de sokan annak sorolnak (tévesen).


1, Sátánista vagy?
Ó, Szent Mari, gyere le! Hogy én ezt hányszor megkaptam már. Nem! Azért, mert valaki rockot/metált hallgat nem lesz sátánista. Persze, vannak akik azok, de a rocker nem egyenlő a sátánizmussal. A legtöbb esetben vagy ateista vagy előfordul az is, hogy vallásos az ember. Szóval, nem.

2, Miért jársz feketében?
Mert ez tetszik! Nem kell túlbonyolítani. Te miért jársz színekben? Mert azt szereted. Nem kell ezt tovább magyarázni. 

2.1, Kit gyászolsz?
Ez erősen kapcsolódik az előzőhöz. Azért, mert feketébe járok nem jelenti azt, hogy gyászolok valakit. De, ha te úgy gondolod feltétlen gyászolok valakit, akkor a te életedet, hogy csak a ruházatommal tudsz foglalkozni.

3, Hogy tudod ezt a hörgést hallgatni?
Először is, ez nem hörgés. Másodszor. Te, hogy tudod hallgatni a mosógép zenédet? Ami neked "hörgés", az nekem a legnagyobb önkifejezés, ami neked mestermű, az nekem botrány. Ízlések és pofonok.

4, Depressziós vagy?
Nem! Azért, mert feketébe járok nem vagyok depressziós. A depresszió ennél sokkal összetettebb dolog, nem kell belekeverni a rockba.

5, Vágdosod magad?/Öngyilkos hajlamod van?
Öngyilkos hajlamom nincs, de gyilkolási hajlamom (van egyáltalán ilyen?) lesz, ha még egyszer felteszel nekem valami ehhez hasonló kérdést. Vagdosni is max a kenyeret szoktam, amikor szeletekre vágom, vagy mikor eszek és elvágom a húst.

2 megjegyzés:

 1. OMG
  A PILLANAT AMIKOR ÉN IS ROCKER VAGYOK ÉS IDETALÁLOK :D

  Az AWS énekese is, aki metál zenével fog minket képviselni mondta, hogy nagyon buták, akik bedőlnek a sztereotípiáknak, hogy csak mert fekete ruhában járnak, még nem lesz valaki depressziós meg ezekhez hasonlók.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. OMG, EGY ROCKER ITTEN!

   Nagy AWS fanként, imádom Örsöt és nagyon boldog vagyok, hogy kijutottak. És teljesen igazat adok neki.
   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok