2018. február 20., kedd

Levél a pici Rowenának

Sziasztok!
Biztos vagyok benne, hogy ti is írtatok levelet valakinek. Legyen az szerelmes levél, szüleidnek egy levél, vagy akármi, de biztos írtál már. A mai bejegyzés megosztom veletek azt a levelet, amit a régi Rowenának odaadnék és szentírásként betartatnék vele. :D [Na jó, csak viccelek]


Kedves Rowena!

Mielőtt elkezdenél agyalogni, hogy ki vagyok, vagy hogy lehetséges az, hogy a jövő éned ír neked egy levelet, a válaszom az, hogy nem tudom. De muszáj üzennem neked, hogy megkönnyítsd az én létezésemet. (Vagy legalább ne legyen annyira kínos visszagondolni a gyerekkoromra.)

Először is. Ne facebokozz! Ne legyen semmilyen közösségi oldalad, mert nagyon sok idő leszedni a gáz képeket, illetve ég a pofám a régi kiírásaid miatt. Szóval légyszi, ezt hagyd, köszi!

Másodszor is. Hallgass rockot! Mindenféle képen kezdj el jó zenét hallgatni, mert olyan bandákat ismerhetsz meg hamarabb, amikkel sokkal könnyebben átvészeled a kukim kivan az élettel időszakodat.

Harmadszor. Ha a belső éned azt mondja, hogy futás, akkor azt komolyan mondja, és fuss. Tök mindegy, hogy milyen indokkal, de lépj le a helyről, távozz, menekülj, mit bánom én, hogy hogyan csinálod, de fuss!

Negyedszer. Semmi sem tart örökké. Ami miatt fáj a fejed, az pár év múlva már egy nagyon nagy viccnek fogod felvenni és nevetni fogsz rajta. 

Ötödször. Le ne vágasd a hajad! Ennél nagyobb hülyeség eszedbe ne jusson, örülj a hosszú hajadnak és élj vele boldogan. Ápold, fésüld, stb.

Hatodszor. Hagyd a francba a szerelmet! Lehet, hogy a Noéminek ilyen szupcsi mumcsi párkapcsija van (3. osztályba, na mindegy), de hidd el. Te sokkal nagyobb módon fogsz pofára esni. Készülj fel, zsepiket elő.

Hetedszer. Kezdj el valamit sportolni, mert nekem semmi kedvem új sportokat keresgélni, viszont kéne valamit mozogni, mert ez így nagyon nem állapot. 

Csók: A jövő Rowenája

U.i.: Amikor anyud azt mondja vegyél fel sapkát, akkor vedd fel azt a rohadt sapkát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok