2018. január 1., hétfő

Hello, 2018!

Sziasztok!
Az idei év legelső napján érdemes lenne egy év visszatekintőt csinálnom, lezárnom a 2017-et, és ráhangolódni a 2018-ra. Viszont, milyen blogger lennék, ha nem tenném ezt közzé az én kis blogomon, szóval, nézzük is!

Pfu, érdekes egy év volt. Januárban egy jó kis betegséggel indítottam az évet, így elég nehezen rázódtam vissza a suliba, ami az év végi eredményeimen ugyan nem látszott meg, de eléggé rányomta a hangulatomra a bélyeget.

Februárban belekezdtem az egyik fanfices blogomba, amit be is fejeztem júliusban, szóval büszként kijelenthetem, hogy már kettő befejezett blogom is van, ugyanis márciusban a csj. ff-em is befejeztem. Márciusban a mi évfolyamunk adta a 15.-ei megemlékezést, így sok órám elmaradt március első felében.

Áprilisban betöltöttem a 13. életévemet. Nos, be kell vallanom, nem nagyon érzek változást a 12- es és a 13-as év között, de hát lehet bennem van a hiba. Illetve, ilyenkor nyitottam meg ezt a blogomat, amit most is olvasol, szóval, lassan egy éves ez a kishely.

Aztán jött a május. Pfu, most nagyon agyalok, hogy leírjam e az itt történeteket, mert lehet sokaknak unszimpatikussá válok, de sosem voltam egy kétszínű ember, úgyhogy leírom. Hátha, segít lezárni. Májusban életemben először szerelmes lettem, és csókolóztam. A részletekbe ne menjünk bele, de elég nagy hiba volt ez a májusi történet, ugyanis még most is érzek valamit a srác iránt, noha ő hamar ki is dobott. [Pontosabban egy szó nélkül letiltott.] 

Június egy unalmas hónap volt, leginkább pihengettem és örültem, hogy lassan itt a nyár és a július is hasonló hangulatban telt. Augusztusban voltunk anyával nyaralni, majd szeptemberben elkezdődött az iskola.

Szeptember, október, november eseménytelenül telt, leginkább a tanulásra koncentráltam. Decemberben valahogy nem szállt meg a karácsonyi hangulat, viszont a környezetem teljes karácsonyi lázban égett, így unottan bár, de én is próbáltam belemerülni az ünnepi hangulatba. (Nem sikerült)

Itt vagyok januárban, új évben és csak abban tudok reménykedni, hogy 2018 jobb lesz, mint 2017 volt. Fogadalmat nem teszek, mert úgyis megszegném.

Köszönöm, hogy velem voltatok 2017-ben és remélem velem lesztek 2018-ban. Addig is: B.ú.é.k.!

6 megjegyzés:

 1. Nagyon aranyos kis cikk lett! :)
  Boldog újévet, puszi :)

  VálaszTörlés
 2. Szia:)
  Nagyon tetszett a cikked, öröm volt olvasni. Amúgy fura, mert azt hihetjük, hogy jaj, ilyen rossz volt az év, olyan rossz volt az év, de visszatekintve rájöhetünk, hogy nem is, csomó izgalmas dolog történt velünk.
  Fun fact: nekem is idén volt az első csókom :D Mondjuk egy buliban, és nem voltam szerelmes a srácba, tehát a sztori kimenetele totál más, de azért tökjó, hogy mindkettőnknek idén (vagyis tavaly) jött össze :D
  Sikerekben és ihletben gazdag új évet kívánok!

  Ölelget, Maja <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Igen, tényleg azt hisszük, hogy de rossz év volt, aztán egy évösszegzővel hamar rájövünk, hogy nem.
   Na, most nagyon mosolygok. :D Ezt a véletlent.
   Viszont kívánom! <3

   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok