2017. december 24., vasárnap

Karácsony a bloggereknél?

Sziasztok!
A naiv kis Rowena megírogatja a cikkeit, hogy legyen mit kitenni, erre jön egy csodálatos bloggerina, Thea, és megdől az egész rendszer, mert megajándékoz a bloggeren. Nos, legalább a jövő hétre megvan írva pár cikk.
Most viszont olvassátok nagy szeretettel a "karácsonyi ajándékozás"-os bejegyzésemet.


Hogy őszinte legyek, nem rajongok a karácsonyért. Ezt csak azért akartam megemlíteni, hogy megmagyarázzam, miért nem volt karácsonnyal kapcsolatos bejegyzés a blogon. Sajnálom, hogy ez kimaradt, de nem akarok azért írni valamiről, mert aktuális. Ellenben nagyon jól esett Thea ajándéka. :)

Hogy is megy ez az ajándékozás?
Nos, hasonló, mint a Blogger Award díjak, csak itt nem jelöljük egymást, hanem megajándékozzuk a másikat. Az ötletet Dzsenitől származik, aki egy külföldi bloggertől "vette át" ezt a hagyományt, ami szerintem egy jó kezdeményezés, hogy összébb húzza a blogger közösséget.


Szabályok:

1, Köszönd meg annak akitől/akiktől kaptad az ajándékot és linkeld Őt/Őket!
2, Írd le, hogy neked mit jelent a karácsony, mit szeretsz benne!
3, Írd le a szabályokat, hogy akiket megjelölsz azok is tudják, hogy miket kell betartani!
4, Linkelj be egy karácsonyi zenét!
5, Sorold fel azokat a bloggereket, akiket meg akarsz ajándékozni és fűzz hozzájuk pár kedves szót!
6, Illesz be egy karácsonyi képet, ez lehet saját kép is! [Bárhova beilleszthető]
7, Tüntesd fel a képet!

[A szabályokat most is a bejegyzés végén lévő szövegdobozból tudjátok majd kijelölni, hogy könnyebb dolgotok legyen a bemásolással.]


Köszönöm az ajándékot még egyszer Theának, akit már nem egyszer említettem meg a blogon, ugyanis nagyon tehetséges leányzó. A blogját itt találjátok, és bátran kukkantsatok be hozzá, hiszen nagyon érdekes tartalmakat gyárt.

UPDATE: Azóta Lia is megajándékozott, neki is nagyon köszönöm szépen. A blogját itt találjátok, remélem hozzá is benéztek. :)
Mi számomra a karácsony?
Mint a bejegyzés elején említettem, nem nagyon rajongok a karácsonyért, főleg, hogy elváltak a szüleim, így az egész szenteste egy nagy rohanás a számomra. Utálok ajándékokon agyalni, és zavarba érzem magam, ha ajándékot kapok, mert mindig eszembe jut, hogy gondolt rám az illető. Nem magával a karácsonnyal van problémám, hanem a kivitelezésével. Ettől függetlenül jó belegondolni, hogy ilyenkor a családok sokkal jobban figyelnek a másikra, és együtt örülnek a másiknak.

Karácsonyi muzsika:
Ohh, gyermekeim. Ha azt hittétek valami aranyos zenét linkelek nektek, nagyot tévedtetek. A rock az a műfaj, ami legközelebb áll a szívemhez, így egyértelmű, hogy valami ilyen stílusú zenét linkelek be, mégpedig a kedvenc cover bandámtól. 


Ajándékozottjaim:

Egyik kedvenc bloggerinám, bátran ajánlom az ő blogját is, ugyanis nagyon jól ír. 

Ő a másik nagy kedvencem, érdekes bejegyzései vannak és nagyon szimpatikus az írásain keresztül.
Kellemes karácsonyi ünnepeket! 💓💓
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok