2017. december 9., szombat

Emojik - Amire vannak, és amire használom

Sziasztok!
Mindenki ismeri ezeket a kis izéket (😍😂😊😀), amiket emojiknak hívunk. Én is rendszerint színesítem az üzeneteimet hangulatjelekkel, de a mai bejegyzésben megmutatom, hogy melyik emojit mikor küldöm, és valójában mire gondolok közben.
Bejegyzés ötlete: INNEN (kicsit átmásítva)


1, 😂
Szerintem ezt nem kell magyaráznom. A legtöbben akkor használjuk, amikor valami nagyon vicces dolgot írt a másik, vagy mi írtunk valami humorosat, ellenben én ha ezt az emojit küldöm, akkor nagy valószínűleg nem nagyon érdekel mi a történet, csak reagálok rá, mert muszáj.

2, 😃
Jelentése: Hú, hát ez szuper! És, amikor én küldöm: Jó, oké, most már békén hagynál?

3, 😊
Ezt az emojit sok mindenre lehet használni. Akkor is odabiggyesztheted az üzenet végére, ha zavarban vagy, akkor is, ha incselkedsz, akkor is, amikor valaminek nagyon örülsz. Egyszóval, szinte mindenre. De, ha én küldöm ezt valakinek, akkor nagy valószínűleg nagyon idegesít, vagy éppen elküldöm a kurva anyjába kukutyinba zabot hegyezni.

4, 💓
Mások általában szeretetüket fejezik ki a szívvel, én viszont csak akkor küldök szívet bárkinek is, ha éppen beszóltam valamit neki, és hátha a szív miatt nem fog rám haragudni.


Így a bejegyzés vége rájövök, hogy a boldog emojik nekem tök fölöslegesek.

5,👍 
Ismerős, mikor leírsz egy kisregényt valakinek, ő meg csak ennyit reagál? Nos, bár az emoji azt szimbolizálná, hogy tetszik, én csak akkor szoktam ezt küldeni, ha valaki felhúzott, és nem fogok neki annyit se leírni, hogy oké.

6, 👏
Jelentése: Gratulálok! Nálam: Gratulálok! (csak szarkasztikus értelemben)

7, 😅
Állítólag ez az az emoji, amit akkor küldünk, ha valamit megúsztunk és megkönnyebbültünk. Nos, én akkor küldöm ezt, ha valamit éppen ismerek be, ami egy hiba volt, és remélem, hogy nem haragszik majd meg annyira az illető.

2 megjegyzés:

 1. Szia Rowena! :)
  Mindenben egyetértek veled, nálam is ugyanez a helyzet. :D
  Nagyon jó bejegyzés lett, örülök, hogy megihlettelek! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Thea!
   Örülök, hogy nálad is ez van. :D Én köszönöm, hogy megihlettél.
   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok