2017. december 3., vasárnap

2017-es ősz kedvenc fotói

Sziasztok!
Újra véget ért egy évszak, és közeledik a karácsony. Nyár végén készítettem egy bejegyzést, amiben a nyáron készült képeim közül a kedvenceimet beraktam, és írtam hozzá pár sort. Nos, ma azokat a képeket láthatjátok, amik nagy helyet foglalnak a szívemben és pár sor magyarázatot, hogy miért ezeket választottam.


Ja, és még mielőtt elfelejtem. Instagramon noproblem150 néven találtok meg, ha van kedvetek kövessetek be, oda ki szoktam tenni, ha olyan helyen vagyok.


Ez a kép a nővéremmel készült, aki kint él Ausztriában, viszont nemrég találkoztunk és muszáj voltam megörökíteni ezt a ritka pillanatot. (Bal oldali vagyok én)


Ha már Ausztria. Ez a Bécsben található Stephansdome. Oké, nagyon művészi képnek hat, legalábbis nekem biztosan, pedig csak annyi történt, hogy nem fért bele máshogy a képbe a kastély.


Ez most a kedvenc selfiem magamról, egyszerűen igaz, hogy a szemem alatti karikák három hét alvás nélkül töltött időről árulkodnak, de a hajam ezen a képen, valami baromi jól néz ki. 
( Ha már másom nem )


Mielőtt bárki megkérdezné, hogy miért így van lementve a fotó, nos azért, mert a drága telefonom úgy gondolta, hogy akkor fog lefagyni, amikor éppen fotóznának, ezért gyors képernyőmentéssel megoldottuk a dolgot. A képen barátosném ráugrott a hátamra, én meg elmondtam egy imát, hogy ne haljak meg. :D


Nos, miután mi barátnőmmel érett lányoknak nyilvánítottuk magunkat, elindultunk a játszótérre, ahol ez a kép is készült. Nagyon éltem itt az EMOT, de a képen a lábam nagyon tetszik.


Az utolsó kép, amivel szeretnék nektek megmutatni, az ez. Mi, "nagy lányok" elindultunk a játszótérre, sötétben, de nem baj. Leültünk a homokozóhoz és ezzel az otthagyott traktorral kezdtünk játszani, mikor ez a képen szereplő kisfiú, odajött és szó nélkül elkezdte kihúzni barátnőm kezéből a játékot. A fotón ez a momentum látható.

Ezt egy sokkal személyesebb bejegyzésnek érzem, nem volt benne tájkép, de úgy gondolom kellenek ilyenek is a blog életébe, hogy jobban megismerjük az írót.
Nektek melyik kép tetszett a legjobban?

2 megjegyzés:

 1. Nagyon szép vagy, a screenshot meg jó ötlet😉 nem mindennapi, de legalábv kreatív :D Mindjárt negy is az instakövetés^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pfu, köszönöm szépen :D Bár én nem gondolom így.
   A schreenshot pedig oszt.társnőm ötlete volt, de legalább megmaradt a kép. :D

   Vissza is ment^^
   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok