2017. november 19., vasárnap

Mi van a telefonomon? - 2017

Sziasztok!
Ki ne ismerné ezt a remek találmányt, az okos telefont? A mai bejegyzésben megosztom veletek, hogy mi van az én telefonomon.
Nektek milyen appjaitok vannak?


Nekem egy Samsung Galaxy Core Prime telefonom van, ami karácsonykor lesz két éves. Nos, egészen idáig nagyon jól megvoltunk, szerettük egymást, azt tette, amire utasítottam, de az utóbbi időben rohamosan romlik a teljesítménye. 
Az aksija nem bírja sokáig, ráadásul fagy, nem csinálja amit én akarok, szóval kiakaszt néha. Főleg, hogy ezt általában akkor játssza el, amikor nem kéne.
Igen, a háttérképem Draco Malfoy a Harry Potterből, nézzétek el, nagyon bírom azt a szereplőt. De nézzük az alkalmazásokat!

1, Messenger, Facebook, Instagram, Tumblr
Ezeket meg sem kell említenem, szerintem mindenki, vagy legalábbis majdnem mindenki ismeri ezeket az appokat, szóval ugorhatunk is tovább.

2, Wattpad, WPS Office, Kötelező olvasmányok
Ezek azok az applikációim, amiknek köze van az olvasáshoz. A wattpadon blogokat lehet olvasni, akár offline is, ha bent vannak a könyvtársadban, illetve te is tehetsz közzé ott írásokat.

Forrás: We heart it
Szerintem a legtöbb bloggernek nem kell bemutatnom, ugyan elég megoszlóak a vélemények a wattpaddal kapcsolatban, én viszont szeretem, elég sűrűn is szoktam használni.

WPS Office egy olyan olvasó alkalmazás, amin mindenféle formátumot meg tudok nézni. Én speciál pdf könyvek olvasására szoktam használni, nekem tökéletesen megfelel, a legtöbb oldalt jól lehozza, könnyen állíthatom, hogy fehér vagy szürke alapon szeretnék olvasni, szóval, aki keres egy pdf olvasó appot, annak nagyon ajánlom.

Kötelező olvasmányok c. programon rajta van pár kötelező olvasmány, amire nekem szükségem van az idei tanévben. Hangoskönyvként és simán is fent vannak a regények, így egy helyen tudom tárolni ezeket is.

3, Retrica, Snapseed
Ezeknek a programoknak a fényképezéshez van közük. Retricával szoktam általában fotózni, a Snapseeddel pedig megszerkesztem. Ajánlom nektek a Snapseedet, hiszen rengetek funkció van benne, és nagyon egyszerű kezelni, illetve gyönyörűen meg lehet vele szerkeszteni bármilyen képet, szóval, ha kerestek egy hasonló programot, ezt tiszta szívből ajánlom.
Forrás: We heart it

(Ha elkérem valakitől a házit, általában lefotózza, de ha nem tudom kiolvasni, mert kicsit elmosódott a kép, megnyitom Snapseedben, felviszem egy kicsit az élességet és ki tudom bogarászni, hogy miről is volt szó.)

4, Naptár, Pacer
Minden nő társammal egy dolog biztosan közös bennünk. Az pedig az, hogy nálunk minden hónapban eljön egy időre a mikulás. Nos, ez az intim naptár nekem tökéletesen megfelel, annak kiszámítására, hogy mikorra várhatom drága barátomat. Illetve, akik már élnek szexuális életet, azoknak az is plusz pont lehet, hogy meg lehet nézni, melyik nap, mekkora esélye van a teherbeesésre.
Nos, ennek biztonságáról nem tudok nyilatkozni, ellenben azt tudom, hogy nekem mindig pontosan kiszámolta eddig, hogy mikor fog megjönni, max egy napot tévedett, szóval elég hasznos program.

A Pacer egy lépésszámláló alkalmazás. Mivel én viszonylag sokat szoktam sétálni, ezért nekem szinte alap kellék, ez a remek app, hiszen szeretem tudni, hogy egy nap hány kiló métert tettem meg. Nekem eddig pontos eredményeket adott, (mondjuk nem számolgatom magamban is, hogy hányat lépek) szóval, akik keresnek ilyen appot, annak ajánlom ezt, hiszen tényleg jó.

5, Pou, Pi Music Player
We heart it
Nos, a Pou az egyetlen játék amit letöltöttem a telefonomra, azt is csak azért, mert barátnőmmel ilyen játékokkal szoktunk hülyéskedni, hogy elvisszük X szintig, aztán kitöröljük. Sok értelme nincs, de én szeretem, és ha nagyon unatkozok jó kis elfoglaltság.

Zenelejátszó program nincs külön beépítve a telefonba, így azt is le kellett töltenem, és meg vagyok vele elégedve, főleg azért, mert a lejátszási listáknál van egy olyan lehetőség, hogy mostanában hozzáadott, én meg legfőképpen azokat a zenéket hallgatom, amiket újonnan töltöttem le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok