2017. november 11., szombat

Blogger válasz - Tag #1

Sziasztok!
Én nagyon szeretem a tageket, viszont eddig egy se volt a blogon és hiába bújtam végig rengeteg oldalt valami érdekes kérdésáradat után kutatva, nem találtam olyat, ami tetszett volna, így megalkottam a saját tagemet. Ha gondoljátok ti is töltsétek ki, én szívesen várom a ti válaszaitokat is!


(Megj.: A kérdéseket a bejegyzés végén a kis szövegdobozból ki tudjátok jelölni és másolni.)

1, Honnan szerzed az ihletet a következő részhez/bejegyzéshez?
   A következő bejegyzéshez mindig más adja az ötletet. Van, amikor foglalkoztat egy adott téma, ezért arról írok, de olyan is előfordul, hogy egyszerűen ehhez van kedvem. Mindig más.
     Viszont, a történetes blogjaimnál más a helyzet. Ott sokkal összetettebb a dolog, általában már ki szokott találva lenni a történet, de ha egy egy részhez nincs ötletem, képeket és giffeket nézek, amik kapcsolódnak a témához és megpróbálom hozzákötni a sztorihoz.

2, Honnan van kitartásod, hogy nem hagyod abba a blogodat?
   Mindig motivál az, hogy szerek írogatni. A kommentek nagyon fel tudják dobni a napomat, de az új olvasó is mindig egy hatalmas öröm. Számomra a blogolás nem teher, hanem kikapcsolódás, ugyanis nem azért írok, mert muszáj, hanem azért mert élvezem.
     A történetes blogjaimnál, mivel általában fanfictiont írok egy egy giff, kép, hatalmas löketet tud adni, így máris ugyanolyan erőbedobással folytatom azt.

3, Időhiány, neked ismerős?
    Szerencsére elég ritkán vagy időhiányom, mindig is tökéletesen be tudtam osztani az életemet. Nem írok határidőnaplót, egyszerűen tudom, hogyha megvannak a kötelező dolgaim, utána azt csinálok amit akarok, és a szabadidőmben mindig van egy fontossági sorrend.
        Persze, van amikor nekem is kimarad egy egy bejegyzés, vagy rész, de általában minden kint van a maga idejében.

4, Hova írod a bloggal kapcsolatos dolgokat?
    A bloggerbe. Vannak dolgok, amiket külön le szoktam menteni wordbe, de a nagy része csak a bloggeren van lementve. Nekem ez így egyszerűbb, egy helyen van minden, illetve könnyen el tudom érni bármilyen eszközről, hiszen csak be kell lépni a gmailba.
   A történetes blogom részei viszont wattpadon vannak mentve, illetve azokat minden esetbe lementem wordbe, hiszen azokkal sokkal többet dolgozok, mint egy bejegyzéssel.

5, Mennyi idő megírni egy egy posztot?
    Az ötleteléssel, magával a megírással, kép kereséssel, illetve a poszt megszerkesztésével együtt, körülbelül egy két óra. Persze, ez attól is függ, miről írok, mert egy kifejtősebb poszt több idő alatt születik meg, mint mondjuk egy tag. Ettől függetlenül mindig próbálok igényes és tartalmas munkát kiadni a kezeim közül.

6, A képeket honnan szeded le?
    We heart it, vagy magam szerkesztem meg.

7, Kik tudják, hogy blogolsz?
    Anya, öcsi, és pár barátnőm, illetve, pár olyan ember, aki ha kérdezte mi a hobbim, akkor elmondtam nekik, hogy blogolok. Nem reklámozom, hogy blogger vagyok, de ha kérdezik, hogy mi a hobbim, akkor el szoktam árulni, hogy írogatok. (Na, igen, nem egy ember nézett már miatta hülyének.


             Kérdések: 

2 megjegyzés:

 1. Szia Rowena!

  Érdekes volt olvasni a válaszaidat, és bevallom, most kicsit irigykedek. ^^ Nekem mindig is bajom volt az időbeosztással. A kötelességeim ugyan megvannak, de a szabaidőmet néha hajlamos vagyok elszúrni... Remekdolog, hogy neked ez ilyen jól megy, tartsd meg ezt a jó szokásod! ;)

  Tetszettek a kérdéseid is. Áruld el kérlek, hogy működik ez a tag-es dolog? Ide, kommentbe kell bemásolni a kérdéseket, és válaszolni rájuk, vagy a saját oldalunkra (persze mindenképp linkelném a forrást). Illetve ha ide, attól még kitehetjük a saját blogunkra?

  Üdv:
  Lia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Lia!

   Igen, sokan irigykednek erre a tulajdonságomra, pedig nekem ez annyira rutinból megy.

   Nyugodtan kiteheted a saját oldaladra, épp ez lenne a lényeg. :) Ha elkészíted, mindenképp küldj egy linket, mert nagyon érdekelnek mások válaszai.

   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok