2017. november 1., szerda

The Thea Break Award [A teaszünet díj]

Sziasztok!
Ma, 2017.10.29.-én megkaptam életem első díját, amit ezer köszönet még egyszer ennek a blogger leánynak, Thea-nak, akinek lessetek be a blogjára, mert nagyon igényes és tartalmas tartalmak vannak rajta.

Szabályok:
1,Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.  [Mivel a blogon másolás gátló van, a bejegyzés végén megtalálható szöveg dobozt kimásolva megkaphatjátok a szabályokat.]
2, Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
3, Válaszold meg azt a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
4, Tegyél fel újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
5, Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.
+1 Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

~~~~~

1, pont
Nagyon szépen köszönöm Thea-nak a jelölést, örülök, hogy vannak még ilyen bloggerek, akik próbálják még az egész blogger közösséget színesíteni, nem csak a saját blogjukat. Mindenképp nézzetek be hozzá, ugyanis tényleg egy minőségi, szép, esztétikus blogot kaptok. Link

2, pont
Be kell vallanom, nagyon sokat töprengtem, hogy melyik kedvenc idézetemet tegyem be, de aztán rengeteg gondolkodás, és álmatlan éjszaka után megszületett a döntés.

3, pont

1, Mit szeretsz a legjobban a saját blogodban?
     Hogy magamtól csináltam rajta minden. Mármint, én néztem utána mit, hova, miért és hogyan kell beilleszteni, nem segített benne senkii, illetve, végre egy olyan blogot tudtam alkotni, amihez van kedvem, ami még nekem is tetszik, úgy, hogy nagyon magas az elvárásom magammal szembe blogolás terén.
2, Írj egy random szót valamilyen másik nyelven. Milyen nyelven van, mit jelent és miért ez jutott eszedbe?
    Gefallen. Németül a tetszik, és azért ezt a szót választottam, mert tetszik az a szó, hogy tetszik, illetve, mert ezt a szót az angol fallen (esni, bukni) kifejezésről jegyeztem meg.
3, A tőled balra lévő első tárgy lesz a fegyvered egy zombi apokalipszisben, mi az és hogyan használnád? 
   Az a telefonom, szóval valami olyan frekvencián adatnék ki vele hangot, amitől a zombik megbolondulnak, összeesnek vagy hasonló módon legyengülnek.
4, Mik azok az apró dolgok, amik bármikor képesek megmosolyogtatni, boldoggá tenni?
     Egy egy komment, új felirtakozó a blogon, mind mind feldobják a napomat, viszont egy jó zene is rengeteget tud dobni a közérzetemen.
5, Szereted, amit csinálsz? (Suli/munka/stb.)
     Most végzem az utolsó évemet az általánosban, és már alig várom, hogy végezzek, mert nagyon nem szeretem az osztályomat. Nem jövünk ki valami jól, nem érzem azt, hogy közéjük tartoznék, egyszerűen nem tudom hova tenni az ő dolgaikat, és látom rajtuk, hogy ők se tudják az enyémeket. Persze, vannak, akikkel jól kijövök, de az nagyon csekély százalék. Szóval, a válasz, nem.
6, Ha bárhol lehetnél most, hol lennél a legszívesebben és miért?
      A volt legjobb barátnőmnél, ugyanis nagyon hiányzik. Jó lenne, ha újra jól kijönnénk, mindent megbeszélnénk egymással, és visszatérne az az aranyos és kedves lány, akit megismertem.
7, Mi a neved utolsó betűje? Írj egy szót ezzel a betűvel!
     Mind a blogger, mind az igazi nevem a betűre végződik. Legyen ez a szó, az angyal, ugyanis ebbe rengeteg mindent bele lehet képzelni, lehet metaforaként, hasonlatként, illetve magát a szót is sok formába lehet ölteni. Döntse el, kinek mi jut eszébe az angyal szóról.
8, Hogyan képzeled el magad, az életed 2 év múlva?
      Ha minden jól megy két év múlva már a középiskola tizedik osztályát járom. Eléggé nehéz és elgondolkodtató kérdés ez, konkrétumokat egyáltalán nem tudok mondani. Szinte biztos vagyok benne, hogy a blogolás benne lesz. [Ja, és remélem, hogy addigra sikerül lefogynom.]

4, pont

1, Mi vagy mik azok a dolgok, amiket el szeretnél érni még az év végéig?
2, Mik motiválnak a mindennapokban? (Legyen ez sportban, iskolában, munkában, blogolásban, stb.)
3, Ha tehetnéd, milyen tantárgyat vezetnél be az iskolában?
4, Van olyan internetes felület, ami valamilyen téren megváltoztatta az életedet? (Pl.: egy játékon keresztül megismerkedtél barátnőddel)
5, Hogyan ismerkedtél meg a legjobb barátoddal/barátnőddel?
6, Szerinted van fiú és lány barátság?
7, Ha megváltoztathatnál bármit az életedben, mi lenne az?
8, Kedvenc ünnep?

5, pont
Na, most bukok le, hogy nem olvasok annyi blogot. Én három bloggert szeretnék megjelölni erre a díjra, remélem elfogadják.

Süveg Dzeni - Beauty und Make up
Klárii - Finders Keepers

Azért ezt a kettő bloggerinát választottam, mert Dzeni blogját nagyon szeretem, és ő az egyetlen blogger akit olvasok beauty kategóriában.
Klárii-nak imádom a blogját, rengeteg témát érint, és az ő Csj fanfictionja volt az első blog, amit végig olvastam.

És a harmadikat azért veszem külön, mert már nem egyszer említettem meg, viszont úgy érzem teljesen megérdemli ezt a díjat, ellenben, mivel ő a kitalálója ennek a díjnak nem tudom, hogy hogyan oldja meg, mindenesetre, én megjelölöm, aztán ahogy gondolja.

Thea - Themes by Thea

Viszont, hogy egy kicsit másítsak, Theának van egy blogja, amin különböző egyedi blogspot kinézeteket lehet szerezni, amik brutál jól néznek ki. Kukkantsatok be, mert minden nagyon jól el van magyarázva és könnyen használható.

+1, pont
Kívánom, hogy a fentebb említett (és persze, a többi) bloggernek is sikerüljenek a dolgai, legyen erejük leküzdeniük az életük során szembe jövő akadályokat és mindig tudjanak pozitívan tekinteni a világra.

Szabályok:

7 megjegyzés:

 1. Szia Rowena!

  Mikor megláttam a cseréim frissítései közt az új bejegyzésed címét, jöttem is olvasni. Én is megkaptam a díjat, mint Thea cseréje, és kíváncsi voltam mások válaszaira is. :) No meg úgy gondolom, a jelölések mellett ezzel is fellendíthetjük kicsit a bloggerek közti kommunikációt, és talán Thea is örülni fog, hogy ilyen vonazata is lett az általa kitalált díjnak. :)
  Jó volt látni a válaszaidat, és amire külön rácsodálkoztam, hogy milyen fiatal vagy. (Lehet, ez másutt már kiderült, és ez esetben azt árulom el, hogy még nem olvasgattam itt eleget, ez esetben elnézést. ^^" ) Eddig is tetszett a blogod, már enélkül a háttérinfó nélkül is, mert egyszerűen szép a kinézete, abszolút pozitív az első benyomás, ahogy az ember ide kattint, és tetszik a rendezett, átgondolt felépítése is. Gratulálok hozzá, főleg, hogy ilyen fiatalon alkottad! (Az oldal, amit én hajdan kb. ennyi idősen hoztam létre, elbújhatna mögötte. :$)

  Remélem, ez a komment is azok közé az apróságok közé tartozik majd, amik mosolyt csalnak az arcodra. :)

  További szép napot Neked!

  Lia

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Lia!

   Nagyon feldobtad a napomat (estémet) ezzel a kommenteddel, ugyanis sokan mikor megtudják a koromat eléggé kiakadnak, hogy ennyi idős gyerek, mit keres a neten. Őszintén, még sosem vállaltam fel a blogjaimon a koromat, nem akartam úgymond ellenszenvet váltani ki vele.

   Nagyon örülök, hogy tetszik a kinézet, elég sok fejtörést szokott okozni, hogy mi a sok és mi a kevés egy blogon.

   Egyértelműen ezek közé az apróságok közé fog tartozni.

   Puszi: Rowena

   Törlés
 2. Örülök, hogy elfogadtad a díjat és válaszoltál a kérdéseimre, tetszettek a válaszaid és köszönöm a jelölést is, alig várom, hogy válaszoljak én is! ♡ (Mondjuk egyelőre én sem teljesen tudom, hogyan oldom meg, de psszt. :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaajj és a sok-sok kedves szót is nagyon köszönöm! ♡ *---*

   Törlés
  2. Igen, nagyon gondolkodtam, hogy most jelöljelek, vagy ne, de végül arra jutottam, majdcsak valahogy megoldod. :)

   Puszi: Rowena

   Törlés
 3. Szia! Ne haragudj, az elmúlt hónapokban nem voltam aktív bloggeren, csak most láttam meg, hogy jelöltél. Köszönöm, és ha még nem késő, kitöltöm, amint kitalálom, hogy kinek küldjem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Várom, hogy hogyan töltöd ki. :)
   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok