2017. augusztus 1., kedd

Kedvenc előadóim #1 - AWS

Sziasztok!
A mai nap egy új bejegyzés sorozattal szeretnék nektek kedveskedni, amiben a kedvenc bandáimat mutatom be nektek röviden, hátha ti is kedvet kaptok hozzájuk. Az első ilyen banda, az AWS lesz, akiket az utóbbi időben rendszeresen hallgatok és egyszerűen imádom.
"Wikipédia percek":

Egy magyar alternatív rock-metál, post-hardcore zenekar, amit Siklósi Örs (énekes), Brucker Bence,
Kökényes Dániel és Veress áron alapított 2006 nyarán. Eddig három kislemezt, két nagylemezt és négy videóklippet adtak ki.

Véleményem:

A legfontosabb dolog, amit ki szeretnék emelni, hogy az énekesnek brutál jó hangja van, minden téren. Akár egy keményebb, pörgősebb számban (Hajnali járat), de a lassúbb, érzelmesebb, "tábortűzi" zenékben is megállja a helyét. (Édes, mint a só)

A hangszerelés is nagyon bejön, noha nem nagyon értek se a gitárokhoz, se a dobokhoz (egyáltalán nem értek hozzájuk) , ettől még ezek a pörgős, ütemes ritmus nagyon tetszik.

Nem hagyhatom ki azt se, hogy a számoknak a címei valami eszméletlen jók, passzolnak a dalokhoz, de mégis van bennük valami, ami miatt különlegesek, főleg, hogy nagyon hangzatosak is, és rögtön felkelti az ember érdeklődését. (Lásd: VilágposztolásLelket vennék)

Zenéiknek mögöttes tartalma pedig nagyot dob az egészen, arról nem is beszélve, hogy olyan szavakat is használnak, amikre én ha évekig gondolkoznék, akkor se találnék rá rímeket, szóval ezért is egy nagy pacsi nekik.

Kedvenceim:

Fentebb már említettem pár számot tőlük, viszont itt megragadnám az alkalmat, hogy linkeljek még pár nagy kedvencemet, amit imádok.

"Minden apró szemcsét, minden molekuláját láttam..."
"Lehet neked egy senki, csak a maradék vagyok, de legalább valamit magam után hagyok."
"Akár merről is szólít, a hangja kemény és ordít, és ismeretlen nyelven beszél hozzád."
"Posztolom, hogy elpusztult a világ, de nem lesz, aki válaszol rá."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok