2017. július 31., hétfő

Komment típusok #2 - Blogger

Sziasztok!
A mai bejegyzésben 4 olyan komment típust fogok megmutatni, ami a blogger megjegyzés szekciójában gyakran előfordul. Sajnos itt nem tudtam annyit összeszedni, mint a youtuben, mert itt kevesebb hozzászólást szoktunk kapni, de igyekeztem a legtöbbször előfordulókat megtalálni.
1, Folyti
Az a tipikus komment, amiben csak annyi van, hogy folyti, folytatást, néha néha elvétve egy jó volt, folytit. Azt mondom, hogy bár rövidek, mégis nagyon jól tud esni az embernek.

2, Troll
Aki csak az ember önbecsülését akarja rontani. Általában a sz@r vagy az alap példájuk, de meg nem indokolnák, hogy miért gondolják ezt. Éppen ezért, trollok.

3, A kifejtős
Ezt a típust nagyon szeretem, hiszen, ha én dolgoztam valamivel, akkor igenis érdekel, hogy mások mit gondolnak róla. Ilyenkor az ember (legalábbis én) tök boldog, hogy valaki időt szánt arra, hogy leírja  a véleményét.

4, Nyelvtanos
Aki, ha már egy szót is rosszul írtál, elküld melegebb éghajlatra, mondván, helyesírás. Bárkivel megeshet, hogy félreír valamit és nem veszi észre, de erre lehet finoman rámutatni, nem kell feltétlenül bunkózni.

6 megjegyzés:

 1. Igen, abszolút igazad van!
  Én nekem is a kifejtős a kedvencem, de nekem nincs bajom a nyelvtanossal, mert mániám, hogy mindent helyesen írjak, így örülök, ha valaki szól, de abban igazad van, hogy a stílus nem mindegy.
  Ölel: Kimci

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem azzal van baj, ha valaki szól, hogy figyu ezt javítsd, hanem amikor úgy mondja ezt, mint aki soha életében nem hibázott.

   Puszi: Rowena

   Törlés
 2. Too accurate :D
  A folytit egyszerűen komolyan szeretném venni, értékelni szeretném, de mélyen nem tudom. Úgy vagyok vele, hogyha ezt hozta ki az irományom belőle... akkor nem is érti. [elég komoly és sötét témákkal foglalkozom, szóval...]
  Mindenesetre értékelem az igyekezetét, de érted :D
  Egyébként meg, nagyon szimpatikus a blog, egy másik blogon akadtam rá a cseréknél, és nagyon örülök neki, ment a feliratkozás ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én inkább gimis, illetve egy "gyerekesebb" fantasy ff-et írok, ezért én valamilyen szinten komolyan veszem, hiszen a célközönségem körülbelül ilyen típusú kommenteket ír.

   Nagyon feldobtad a napomat (estémet, hihi), hogy így gondolod. :)
   Puszi: Rowena

   Törlés
 3. Hali!
  Igen, ezek a főbb kommentek, sajnos nagyon sok van a trollokból. Viszont én azt inkább csak youtube-on láttam.
  Szerintem határozottan a kifejtőshöz tartozom :D Habár néha rámutatok hibákra, de azt nem bántásból, csak azért, hogy figyeljen rá, és hogy jobban mutasson az összkép.
  Egyébként, nagyon jók a dalok, amiket beraktál az oldalra, határozottan jobb hangulatom lett tőle <3 :D

  Xoxo,
  Vicky

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Igen, a legtöbb troll youtuben fordul elő, ezt én is észrevettem.
   Mindig minden elolvasott bejegyzéshez próbálok valamit hozzáfűzni, de minimum, egy tetszettet oda szoktam írni.

   Örülök, hogy tetszenek, én is szeretem ezeket a számokat. :)

   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok