2017. június 17., szombat

Viszlát suli!

Sziasztok!
Végre véget ért egy újabb tanév, és így év végén gondoltam írok egy olyan bejegyzést, amiben azt ecsetelem majd, hogy idén miket tanultam az iskolának köszönhetően. Nem éppen arra a tudásra gondolok, amit a tankönyvek által szereztem, hanem inkább amit emberileg és érzelmileg tanultam.
1, A barátokra bármikor számíthatsz
Az idei évemet sokkal jobban körbefonták a barátaim, mint az eddigieket, és megtanultam, hogy a barátoknak bármit elmondhatok, mert segíteni fognak és megverik azt, aki neked keresztbe tett. Igen, rád gondolok Adri.

2, Ne bízz könnyen!
A második ilyen dolog, az nem más, mint hogy ne bízzunk meg könnyen az emberekben, mert nagyon rosszul is elsülhet az egész.

3, Nem tudjuk mink van, amíg el nem veszítjük
Az osztályfőnökömnek el kellett mennie a második félévben, mert beteg lett (most már jobban van, és jövőre újra ő lesz az ofőnk) és egy olyan tanárt kaptunk, akit senkinek nem kívánok. Nem becsültük meg a régi tanárnőt és csak akkor jöttünk rá mekkora kincs, mikor elment.

4, Néha megéri csak a pillanatnak élni
Az esetek nagy részében mindig gondolok arra, hogy mi lesz ha ezt teszem, stb., de ebben a tanévben megtanultam, hogy néha jobb csak a pillanatot kiélvezni és nem tovább gondolni. Egyszerűen csak élvezni azt a napot, órát, percet.

5, Nem kell mindenhez érteni
Egyszerűen nem! Hiába mondd bárki bármit, egyszerűen nem. Legyél valamiből full profi, ne pedig mindenből egy kicsi! 

6, A sport nem olyan rossz dolog
Nagyon utálok futni, tesizni, stb. Egyszerűen annyira nem bírom, hogy hihetetlen, de mostanában, hogy elkezdtem görkorizni, egyre jobban kezdem megkedvelni ezt a mozgás dolgot. Korcsolya mellett aerobicozni is szoktam, mert nekem ez sokkal jobban megy, mint például a futás.
Igaz az a mondás: "Találd meg azt a sportot amit szeretsz. Ha utálsz futni, ne fuss! Ha nem szeretsz aerobicozni, ne csináld!"

7, BOLDOGSÁG
Boldognak lenni nem bűn. Ez az érzés egy olyan dolog, amit mindenkinek éreznie kéne, mert az öröm nélküli élet unalmas, színtelen. Ha már élned kell, állj hozzá jól! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok