2017. június 17., szombat

Hello, nyár!

Sziasztok!
Végre vége ennek is! Egy újabb tanévnek, amit túléltem, és noha alig vártam, hogy vége legyen, azért egy kicsit sajnálom, hogy nem láthatom mindennap az osztálytársaim fejét. Persze, akivel jóba vagyok, azzal úgyis összefutok, de nagy részükkel nem találkozom, csak szeptemberben. De addig is itt a nyár, és itt az én listám, hogy mit tervezek a nyárra!
1, Megismerni új bandákat
Nagyon szeretek új zenéket, új előadókat és legfőképpen új bandákat megismerni, viszont ez suli időben nem mindig valósul meg, ugyanis én nem csak hallgatni szeretem az adott bandát, hanem szeretem tudni a tagok neveit, képeiket lementegetni, stb.

2, Belevetni magam a wattpadba
Sokan nem szeretik ezt a felületet, én viszont kezdem megkedvelni, és szívesen olvasok ott "könyveket". Szóval nyáron biztos, hogy nagyrészt ez is ki fogja tenni az időmet.

3, Valami új frizurát csináltatni
Valami új hajat se ártana már csináltatni, csak semmi ötletem nincsen hozzá, de itt a nyár, szóval tuti majd jön az ihlet, hogy milyen legyen, utána meg már csak a fodrászt kell megtalálni.

4, Olvasni
Év közben nem tudtam annyit a könyvek társaságában tölteni, de most majd újra a könyvtár rabja szeretnék lenni.

5, Barátok
Szóval, most a barátokkal akarom a legtöbb időmet tölteni, ami szerintem sikerülni is fog. Egy szó, mint száz. Sokat fogok lógni a városban.

6, Naplóírás
Nagyon szeretem az emlékeket és ezek lejegyzésének legegyszerűbb és legszemélyesebb módja, a naplóírás, viszont valahogy nekem sose sikerült megírnom teljesen. Most viszont megpróbálok minden nap írni és nyár végén meglátjuk, hogy hogy sikerült.

7, Alvás
No comment.

2 megjegyzés:

 1. Szia!
  Én is hasonló tervekkel indulok a nyárnak, kiegészítve a filmekkel és sorozatokkal.
  Ha viszont még a Linkin Parkot nem ismered, eleget kell tenned az első pontnak és megismerni. Semmiképp sem a legújabb, sablon ratyi albumot (jó, azért az sem olyan rossz), hanem a régebbieket.
  A naplóírást én mindig megfogadom, de három, négy nap múlva elvérzek... :D
  Jó nyarat!
  kimci

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Igen, a naplóírás nekem se szokott menni, ezért szeretném hogy talán majd idén. :D
   A Linkin Parkot ismerem, noha nem úgy, hogy minden számukat, de van néhány amit szeretek. :)
   Neked is!
   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok