2017. június 26., hétfő

Arcobaleno kihívás - Zöld

Sziasztok!
A minap az egyik tehetséges blogger lány kitalált egy kihívást, amiről itt tudtok részletesebben olvasni és én úgy gondoltam, hogy megcsinálom ebből a kihívásból a harmadik pontot, mivel szerintem ez egy nagyon vicces dolog. Az a lényeg, hogy azt kell megírnom, hogy ha a blogom szereplői találkoznának velem, miket vágnának a fejemhez és hogyan. 
Én most a két blogom főszereplőit fogom megírni, mivel az ő "életüket" keserítem meg legtöbbször. Szóval nézzük.

Hogy a fenébe képzelted ezt? Fel tudod fogni, milyen érzés egyfolytában veszekedni azzal az idiótával, aki amúgy csak a te hibádból idióta, mert te, igen te, csináltad egy idiótává. Jó, oké, a családom sose volt éppen egy szép boldog család, de te tettél róla, hogy még jobban szétverd ezt, és anyámnak egyedül kell szenvednie velem. Legalább valami segítséget adhatnál neki, ha már ennyire itt tartasz.

Oké, az még rendben volt, hogy én vagyok a büdös bagós rocker, akit a legtöbben utálnak, és az összes kis csaj belém van esve, de az, hogy ezzel a hárpiával is összetettél túllőttél a célon. Még, ha legalább lehetne rajta mit fogni, nem csak egy deszka lenne és esetleg, ha nem csinálnál belőle full hülyét, még talán jóba is lehetnénk. De nem, te igenis kicseszel velem, mert az olyan jó, ugye? Hát, kapd be!

Ó, hogy te vagy az az illető, aki miatt meghaltak a szüleim és még az öcsémet tünteted fel rossz színben? Arról aztán nem is beszélve, hogy meddig nem engedted azt, hogy leteperjem Castielt, szóval igazán elmehetsz a francba. És most gondolj bele! Csoda, hogy ezek mellett a dolgok mellett megmaradt az épp eszem!

4, Sam - Eldarya fanfiction - Új világom
Oké, igazuk van a többieknek. Egy szemét vagy. Arról nem is beszélve, mikor megáll a cselekmény pont a tetőpontnál, és mi meg ott állunk a fekete ruhásokkal, megiszunk egy teát és várjuk, hogy esetleg még a hónapban megírd azt, hogy most kinyírjuk e egymás vagy se.
Ja, és arról nem is beszélve, hogy nagyon jól meghagytad Nevrával ezt a se veled, se nélküled kapcsolatot, igazán kitalálhattál volna valamit.

5, Nevra - Eldarya fanfiction - Új világom
Jó, oké, hogy egy szemét vagy, de milyen csinos szemét, már ha érted mire célzok. Igaza van Samnek, legalább gyerekeket csinálhattunk volna, de nem, te inkább beteszel egy kisebb háborút nekünk. Sebaj, jössz te még a mi utcánkba.

4 megjegyzés:

 1. Sziaa!
  Nagyon örülök, hogy elkészítetted a kihívást, hihetelen viccesre és jóra sikerült! :D ♡
  Szia!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sziaa!
   Én köszönöm, hogy megcsinálhattam, és nagyon örülök, hogy így gondolod! :)
   Puszi: Rowena

   Törlés
 2. Sziaa:)
  Bocsi, hogy ide írok, de a telóm nem nyitja meg a chatet:/
  Az lenne a kérdésem, hogy benne lennél-e egy cserében?
  Ha igen, kérlek, nálam válaszolj: http://mindenamittankwalltitkol.blogspot.hu/
  A kihívás pedig nagyon tetszett, ügyesen megoldottad a feladatot :D és ahogy elnézem, te se bánhatsz valami kesztyűs kézzel a szereplőiddel :DDD
  Puszi, Maja <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm szépen, és igen, nem éppen a legkönnyebb "életet" adom nekik. (Khm, szadizmus :D )

   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok