2017. május 20., szombat

Paranormális történeteim

Sziasztok!
A mai bejegyzésben pár paranormális történetemet fogom elmesélni, ugyanis én speciál imádok ilyeneket olvasgatni, ezért megírom nektek, hogy velem mik történetek. 
Remélem tetszeni fog nektek, kommentbe pedig várom a ti történeteiteket!
1, Pohár
Ez volt a legintenzívebb és számomra legijesztőbb élményem. Az egyik ismerősünk halála után pár nappal az iskolába indultam, öcsémmel. A poharamat kivittem a konyhaasztalra, de véletlenül feldöntöttem és már nem volt időm felállítani, ezért meg is jegyeztem magamnak, hogyha hazaérek helyére kell tenni. Anyukám dolgozott, apukám nem velünk lakik, öcsém nem jöhetett haza. 
Kettő órakor fáradtan beesek az ajtón, ki a konyhába, hogy felállítsam azt a poharat, de az már a helyére volt téve. 

2, A szék
Vannak azok a gurulós székek, amiknek lehet szabályozni a magasságát egy kallantyúval. A nappalinkban is van egy ilyen szék és általában unalmamban azt a kis kallantsút szoktam pattogtatni. Ülök a szobámban, írom a házimat, anya elment barátnőjéhez, öcsém iskolában van. Egyszer csak hallom, hogy az a kallantyú elkezd pattogni. Elindultam az említett helységbe, de mikor fordultam volna már be az ajtón, akkor hirtelen abbamaradt ez a pattogás.

3, Álomfogó
Ismét csak egyedül voltam otthon, szobámban üldögélek és blogolok. Az álomfogóm az ágyam fölött hirtelen elkezdett jobbra balra billegni. Lehetne azt mondani, hogy a huzat, de minden ablak csukva volt. Nem is figyeltem teljesen oda, ezért csak hátraszóltam, hogy:
"Dolgom van."
Mire az egész abbamaradt. Csak pár pillanat múlva esett le, hogy mi történt.

4, Léptek
Apánál voltunk és ismételten egyedül voltam otthon. Bent vagyok a szobában, mikor olyat hallok, hogy az emeletre vezető lépcső úgy nyikorog, mintha azon jönne le valaki, aztán a nappaliban csoszogás, és ez ismétlődik. Annyira megijedtem, hogy gyorsan kirohantam a házból és írtam barátnőmnek, hogy had menjek át.

5, Tükör
Öcsémmel voltunk otthon és éppen beszélgettünk valami lényegtelen dologról, mikor is a tükör leborult a komódomról. Nem foglalkoztunk vele, visszapakoltunk, majd tovább folytattuk a tereferét, mikor leesett kettő könyv a szekrényről és az ajtó és becsapódott az előszobában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok