2017. április 14., péntek

Hello, görkorcsolya!

Sziasztok!
Miután jégkorcsolyázni megtanultam és rájöttem, hogy én ezt tök szívesen csinálnám egész évben el is mondtam anyámnak a remek ötletet, hogy szeretnék egy görkorit. Ő persze megörült neki, hiszen végre a gyerek ki akar menni a szabadba és nem a gép előtt punnyadni.
El is mondta a nővéremnek, aki születésnapomra meg is lepett eggyel. És itt kezdődött a szerelmem!

Bár a vádlim nagyon gyenge még ahhoz, hogy órákat tudjak a korival menni csak úgy, ettől függetlenül imádom. Van benne kihívás, oda kell figyelned, de mégis van benne valami szabadság érzet is, amit én speciál sportoknál még csak itt éreztem. Persze, ez csak az én véleményem, de azt kell mondanom, ha sport akkor görkorcsolya.

Sose voltam semmilyen sport híve se, egyszerűen hidegen hagyott az egész, de most. Még azt is élvezem, hogyha a vádlim begörcsöl.

Egyszerűen hihetetlen érzés. Kezdő görkoris vagyok, és nem hiszem, hogy ez a közeljövőben változna. Nekem a kori nem arra van, hogy minél több kalóriát égessek el vele, hanem azért, hogy valami ok miatt kimenjek a szobából és guruljak egy kicsit.

Én speciál védőfelszerelés nélkül korizok, de ezt ne kövessétek, ha lehet. Magam is be szeretnék majd szerezni valami jó kis felszerelést, de tekintve, hogy még csak fékezni se tudok, viszont stabilan tudok menni, így nem érzem létszükségnek.

Nekem egysoros görkorim van, és noha a kétsorost sokan divatosabbnak tartják azt kell mondanom, hogy nekem tökéletesen bevált a sajátom és semmi pénzért nem cserélném le. Barátnőmnek van mindkettő és ő is azt mondja, hogy az egysorossal könnyebb menni, noha trükközni a kétsoros sokkal hatékonyabb.
Arról nem is beszélve, hogy a görkoritól nagyon szép lábaink lehetnek, ha sokat használjuk, ugyanis pont azokat az izmokat dolgoztatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Apró-pókok