2017. április 25., kedd

Fan típusok

Sziasztok!
A mai bejegyzésben elhoztam 5 rajongó típust, akivel lehet, hogy már te is találkoztál. A bejegyzés teljesen poénból készült, nem akartam vele senkit megbántani, ha ez mégis sikerült, akkor bocsánatot kérek.1, Pénzes fan
Természetesen megvan neki az általa imádott akárminek az összes kitűzője, pólója, pulcsija, bögréje, cipője, takarója, párnája, wc papírja, stb. Ki ne akarná, hogy kedvence ott díszelegjen mindenhol ahová csak néz?

2, Anti fan
Aki annyira utálja az adott akármit, hogy képes utálói oldalt csinálni és egyszerűen, ha már meghallja az adott dolog nevét, akkor máris fújol, holott általában nem is tudja miről van szó.
Ezzel az bajom, hogy nem értem miért kell energiát fektetnie egy olyan dologba amit utál, hiszen ha én speciál nem kedvelek valamit, akkor elkerülöm. Nem? Vagy csak én teszek így?

3, Őrült fan
Ők azok, akik már konkrétan belemásznak az ember magánéletébe, követik őket a lakásukig, bemásznak az ablakon. Nem értem ez mire jó. Azok mellett, hogy egy van az embernek magánszférája, amit nem illik megsérteni, de még azt se fogom fel, hogy hogy jut eszébe valakinek ez?
"Ú, ott van Jutka néni a PLL-ből, most követni fogom hazáig."

Én alig merek odamenni, ha véletlen találkozom a kedvencemmel, nem hogy kövessem. És, ha valaki ilyet csinál, ne lepődjön meg, hogy az adott ember kihívja rá a zsarukat.

4, Mindenen fangörcsölő fan
Ezek azok a tipikus fanok, akik mindenen, értsd, MINDENEN, fangörcsölnek:
"Ott van Pityuka a Való Világból kék pólóban."
"Köhögött Julcsika a nagy sztár."
Öhm, talán ebben egy picit én is benne vagyok, ugyanis, ha olyan kedvem van képes vagyok a semmin is fangörcsölni.

5, Csőlátású fan
Aki számára az adott híresség tökéletes és mindenki aki másként gondolja, az menjen a picsába. Én ezzel a gondolkodásmóddal nem értek egyet, ugyanis szerintem mindenkinek lehet más a véleménye, lehet, hogy ami a Julcsinak tetszik, az neked nem, vagy fordítva.


2 megjegyzés:

 1. Oké, tegye fel a kezét, aki egy kicsit sem tartozik a négyes típusba! Senki? Senki?
  És ki akar a pénzes fan kategóriába tartozni? Mindenki? Sejtettem.
  Jó cikk lett, és magamra ismertem benne, jót nevettem a Pll-es Jutka nénin.
  Legyen szép napod!
  Kimci

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, és igen Jutka néni a PLL-ből mindenkit megnevettet. :D
   Puszi: Rowena

   Törlés

Apró-pókok